Hvordan det?

Vi scanner elmarkedet og beregner

din mulige besparelse.

Du tilmelder dig og giver os fuldmagt til at skifte leverandør på dine vegne.

Ingen bekymring. Vi håndterer alt - du skal bare betale din regning - og nyde din besparelse.

Vi holder øje med elmarkedet og skifter dig løbende rundt mellem de billige elaftaler.

Sådan fungerer det

De fleste leverandører tilbyder en god pris de første seks måneder, hvorefter du overgår til et dyrt basisprodukt. Vil du blive på en billig pris, kræver det, at du skifter leverandør hver 6. måned – og hvem husker det? GoSwitch husker det – og vi følger markedet og holder løbende øje med, hvilke leverandører der har de bedste tilbud. Vi skifter dig rundt og informerer dig altid om, hvilket produkt du er skiftet til og til hvilken pris. Alt dette tilbyder vi for 29 kr./måned. 

Kan jeg bare skifte rundt mellem leverandørerne?

Ja, i Danmark kan du frit skifte leverandør. Du er maksimalt bundet til din elaftale i 6 måneder.Du kommer ikke til at mærke nogen forskel på din strøm, når vi flytter dig fra den ene leverandør til den anden - og det kræver ingen installation. Det kører helt automatisk.

GoSwitch er en uafhængig service

Vi tjener ikke penge hos den leverandør, du bliver skiftet til. Vores mål er at hjælpe dig som kunde med at spare så mange penge som muligt på din elregning.Vi skifter dig mellem de billigste tilbud på markedet, og hvis flere er lige billige,

går vi efter det mest grønne tilbud. Vi skifter kun mellem leverandører, som vi har tillid til, og vi skifter ikke mellem andre mæglere.

Kan jeg virkelig spare noget?

Ja, med et gennemsnitlig hustandsforbrug på 4000 kWh kan du pt. spare helt op til 1.120 kr. om året inklusiv dit GoSwitch abonnement.

Estimeret årlig besparelse

Mest stillede spørgsmål

Nogen spørgsmål ?

Ring på 42476600

© 2020 GoSwitch.dk - En del af Norlys